Norden homes

Tietoa meistä

Asiakastyytyväisyys
0 %

Tietoa meistä

Elämääsi mukautuvat kodit

Norden Homes on moderni majoituspalvelu, jonka pyrkimyksenä on jakaa pohjoismaisen elämäntavan periaatteita tyylikkäästi, ekologisesti ja kodikkaasti.

Haluamme toimia vieraillemme siltana pohjoismaiseen kulttuuriin. Siksi asuntomme sisältävät kaiken sen, mitä odotat kodista Pohjolassa. Majoitustoimintamme syntyi vaihtoehtona perinteisille teollisille majoitusratkaisuille, jotka eivät vastaa asiakkaiden tarpeita eivätkä tarjoa kestäviä, ihmisläheisiä ratkaisuja. Pyrimme tarjoamaan juuri Sinulle sopivia asuntoja kohtuulliseen hintaan, ja kukkarosi lisäksi kiittää myös ympäristö. Nähdään pian!

Voit helposti varata kalustetun asunnon meiltä joko lyhyt- tai pitkäaikaiseen käyttöön, valita tarvitsemasi palvelut, kuten liinavaatevuokrauksen tai vaihtosiivouksen, ja hoitaa maksun yhdellä laskulla tai erissä.

Me olemme Norden Homes

Norden Homes on moderni majoituspalvelu, jonka pyrkimyksenä on jakaa pohjoismaisen elämäntavan periaatteita tyylikkäästi, ekologisesti ja kodikkaasti.

Haluamme toimia vieraillemme siltana pohjoismaiseen kulttuuriin. Siksi asuntomme sisältävät kaiken sen, mitä odotat kodista Pohjolassa. Majoitustoimintamme syntyi vaihtoehtona perinteisille teollisille majoitusratkaisuille, jotka eivät vastaa asiakkaiden tarpeita eivätkä tarjoa kestäviä, ihmisläheisiä ratkaisuja. Pyrimme tarjoamaan juuri Sinulle sopivia asuntoja kohtuulliseen hintaan, ja kukkarosi lisäksi kiittää myös ympäristö.

Missio

Norden Homes on enemmän kuin majoituskumppani. Kannamme suurta ylpeyttä toiminnastamme, joten haluamme jakaa sen periaatteita muidenkin pohjoismaisten majoittajien käyttöön. Norden Homes ajaa sinun menestystäsi. Haluamme kohdata samanhenkisiä, motivoituneita ihmisiä ja laajentaa yhteisöä arvojemme ympärillä. Pyrimme rakentamaan kumppanuussuhteita, joissa luottamus, avoimuus ja keskinäinen kunnioitus auttavat meitä kaikkia saavuttamaan tavoitteemme.

"Missiomme ei ole pelkkää sanahelinää – se on kompassi, joka ohjaa jokaista askelta toiminnassamme. Kutsumme Sinut mukaan rakentamaan muutosta, jolla on merkittävä vaikutus niin ihmisiin, yhteisöihin kuin ympäristöönkin."

Tyytyväistä vierasta majoitettu
0 +
Siivousta ammattitaitoisesti suoritettu
0 +
Vuotta kokemusta
0 +
Paikallista yhteistyökumppania
0 +

Asiakaskokemukset

Tätä asiakkaamme sanovat

Lue miksi vieraamme Airbnb:ssä pitävät palvelustamme.

4.8/5.0

Juho
Turku
Read More
Norden Homes:in ansiosta Airbnb-toimintani on kokenut merkittävän muutoksen. En ole vain saanut enemmän varauksia, vaan olen myös onnistunut luomaan entistä paremman ja houkuttelevamman majoituskohteen vieraille. En voi tarpeeksi kiittää Jooaa hänen arvokkaasta tuestaan ja ammattitaidostaan. Suosittelen lämpimästi heidän palveluita kaikille, jotka haluavat parantaa Airbnb-kokemustaan ja saavuttaa uusia huippuja majoitusalan maailmassa. Ammattilainen valokuvaaja sai ikuistamaan asuntoni parhaat puolet. Nämä kuvat ovat lisänneet huomattavasti varausten määrää ja auttaneet minua erottumaan kilpailusta. Suosittelen palvelua kaikille!
Anni
Helsinki
Read More
Törmäsin Norden Homesin nettisivuihin vahingossa, kun etsin siivouspalveluita airbnb asunnolleni. Sattumoisin löysin Airbnb Boot Camp ohjelman. En olisi voinut kuvitellakaan, kuinka paljon se voisi parantamaan Airbnb-toimintaani. Heidän asiantunteva tiiminsä tarjosi minulle kattavan konsultoinnin Airbnb:n käyttöönotosta, joka oli täynnä käytännön neuvoja ja vinkkejä. Ymmärsin nopeasti, että tämä palvelu oli paljon enemmän kuin vain opas – se oli henkilökohtainen tuki ja inspiraatio, joka auttoi minua ottamaan kaiken irti majoituskohteestani ja parantamaan sen houkuttelevuutta. Palvelukokonaisuus maksoi itsensä takaisin kuukaudessa! Suosittelen!
Helena
Helsinki
Read More
Olen ollut epäröivä airbnb majoittamisen suhteen. Se kaikki vaikutti niin monimutkaiselta. Onneksi ystäväni suositteli tätä nettisivua minulle. Jooa kävi alkuun ihan perusasiat läpi ja neuvoi minua airbnb applikaation käyttöönotossa. Hä kuunteli minun toiveitani. Halusin vain vuokrata asuntoa silloin tällöin. Oli mukava, että pystyin soittaa hänelle milloin tahansa, jos heräsi jotain kysyttävää. Todella huoletonta! Seuraavalla viikolla ammattilainen valokuvaaja tuli ottamaan kuvat asunnostani. Viikon jälkeen loppupalaverissa lisäsimme uudet valokuvat sivustolle. En olisi voinut kuvitellakaan kuinka hienoja niistä tuli! Kiitos Jooa.
Jimi
Rovaniemi
Read More
Olen pyörittänyt omaa Airbnb:tä jo muutaman vuoden. Tartuin mahdollisuuteen syventää osaamistani tutustumalla Norden Homesin tarjoamaan palvelukokonaisuuteen. Sain loistavia vinkkejä siitä, miten voisin parantaa majoituskohteeni mukavuutta ja palveluita. Palvelu auttoi minua ymmärtämään paremmin vieraiden odotuksia ja toiveita, mikä on auttanut minua saamaan enemmän positiivisia arvosteluja ja suosituksia. Jooa perehdytti minut myös Booking.com -järjestelmän käyttöönotossa, joka on kolminkertaistanut asuntoni kysynnän. Hän myös suositteli ja neuvoi heidän oman hallintaohjelmansa käyttöönotossa. Heidän käyttämä ohjelma on tehostanut kohteen hallintaa entistä enemmän ja automatisoinut tehtäviä. En voisi kuvitella palaavani entiseen malliin. Nyt jää enemmän aikaa itselleni. Kiitos Jooalle ja Norden Homes -tiimille.
Andi
Read More
"Great apartment in the center. Good amenities, elevator. Joppe had everything well prepared. Everything is within walking distance. Communication great, very helpful, always available. We had a lovely time and felt very comfortable. Glad to come back. Highly recommend. Thanks, Joppe."
Johanna
Read More
"Nice and clean apartment within walking distance of downtown."
Ringa
Read More
"The apartment fully met expectations. Tidy and comfortably decorated. Great location. Communicating smoothly and quickly. Nothing to blame. We still got a travel crib and high chair on request, a big plus for traveling like a family!"
Sophie
Read More
"We had a great stay in Turku at the apartment, it was clean, tidy, very spacious and felt like home for the time we were there. Joppe is a great host with speedy communications and clear instructions and overall it was a good stay and location close to the city centre with access to public transport. Thank you! "
Saad
Read More
"Good location. Comfortable for the family stay. The host was easily reachable and helpful. "
Hildegard
Read More
"We recommend the place to stay in Turku. Good location to public transport and right downtown. Lots of good restaurants. The apartment itself is located in a very quiet residential building and completely corresponded to the description. Very comfortable beds and lots of space. A good starting point for various activities in and around Turku."
Sara
Read More
"Great experience :)"
Previous
Next

Ota yhteyttä

Ota yhteyttä meihin

Soita meille

+358 44 568 2442

Lähetä sähköpostia

[email protected]

Yhteydenottolomake

Yhteydenottolomake